Elektricien voor woning

Voor de aanleg en reparatie aan het elektranetwerk van uw woning schakelt u eenvoudig een vakkundige elektricien in van Heegt Installatie. Voor een nieuwe meterkast, uitbreiding van uw bestaande installatie of voor de aanleg van domotica. Onze elektriciens adviseren én installeren. Neem contact op om te bespreken wat wij voor u kunnen doen.

Elektra in huis

We gebruiken het allemaal en kunnen niet zonder elektra in onze woning. In elk huishouden verschillen de wensen voor het gebruik van elektra in huis. Onze elektriciens zoeken daarom voor u de beste oplossingen, afgestemd op uw wensen.

Onderhoud en reparatie elektrische installatie

Vereniging Eigen Huis adviseert de aarde en aardlekschakelaar elke 10 jaar te laten controleren door een vakman. Meer onderhoud is niet nodig aan elektrische installaties. Heegt Installatie is erkend en gecertificeerd installateur. U schakelt ons in voor de controle van uw installatie, maar ook als er problemen zijn staan onze elektriciens voor u klaar. Bel ons dus ook bij:

  • Rook uit stopcontacten
  • Kortsluiting (in groepenkast)
  • Regelmatige stroomstoring

Domotica

Op afstand de gordijnen open en dicht doen. De lampen in- of uitschakelen vanaf uw vakantieadres. Met domotica maakt u uw huis slimmer. Ze vergroten uw leefcomfort en uw veiligheid.

Onze installateurs zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in domotica, zij adviseren u graag over het slimmer maken van uw huis. Informeer naar slimme oplossingen voor uw huis.